Det forteller kjøkkensjef og deleier Eivind Austad til iTromsø.
– Vi har offisielt vår første åpningsdag den første september, og allerede så er de første dagene fullbooket, forteller han.
Kom til Tromsø i sommer
iTromsø fortalte om restaurantbåten som klappet til kai i Tromsø for vel tre uker siden etter å ha seilt fra Trondheim.
Da lå båten ved kaia utenfor The Edge, men nå har skuta fått fast plass ved Bangsundbrygga bak Kystens hus.
Åpner etter planen
– Nå holder vi på med den siste finpussen av båten, og vi kommer til å åpne etter planen, sier Austad.
Han tror at pågangen av publikum skyldes at folk er nysgjerrige på hva som vil bli servert om bord i båten.
– Det har vært veldig god respons på at vi skal åpne, sier Austad.
Vil gi skjenkeløyve
Tirsdag skal formannskapet i kommunen behandle restaurantbåtens søknad om å få skjenke alkohol.
LES OGSÅ: Vestlandsferge blir Tromsø-restaurant
Administrasjonens innstilling er at Bjørnvåg skal få go for alle tre kategoriene – øl, vin og sprit i både restaurantdelen i salongen under dekk og på uteserveringen på øverste soldekk.
– Vi har jo formelt sett ikke fått løyve ennå, men vi gleder oss til at alt skal falle på plass, sier Austad.