Det forteller kjøkkensjef og deleier Eivind Austad til iTromsø.

– Vi har offisielt vår første åpningsdag den første september, og allerede så er de første dagene fullbooket, forteller han.

Kom til Tromsø i sommer

iTromsø fortalte om restaurantbåten som klappet til kai i Tromsø for vel tre uker siden etter å ha seilt fra Trondheim.

Da lå båten ved kaia utenfor The Edge, men nå har skuta fått fast plass ved Bangsundbrygga bak Kystens hus.

Åpner etter planen

– Nå holder vi på med den siste finpussen av båten, og vi kommer til å åpne etter planen, sier Austad.

Han tror at pågangen av publikum skyldes at folk er nysgjerrige på hva som vil bli servert om bord i båten.

– Det har vært veldig god respons på at vi skal åpne, sier Austad.

Vil gi skjenkeløyve

Tirsdag skal formannskapet i kommunen behandle restaurantbåtens søknad om å få skjenke alkohol.

Administrasjonens innstilling er at Bjørnvåg skal få go for alle tre kategoriene – øl, vin og sprit i både restaurantdelen i salongen under dekk og på uteserveringen på øverste soldekk.

– Vi har jo formelt sett ikke fått løyve ennå, men vi gleder oss til at alt skal falle på plass, sier Austad.