I morgen er det premiere på Monkeyrevyen:

– Merket allerede på audition at nivået i år er ganske høyt

I år er det Trygve Bartnes, Karina Karlsen Stenhaug og Emma Fagerheim-Olsen som vil være gjengangere i årets Monkeyrevy ved Kvaløysletta skole. Revyen har fått navnet «Bak lås og slå» og arrangørene lovet en fengslende forestilling.

BAK LÅS OG SLÅ: Jenny Hansen, Tryg­ve Bart­nes, Emma Fa­ger­heim-Olsen, Ka­ri­na Karlsen Sten­haug og Jenny Hansen forteller årets Monkeyrevy bærer preg av et høyt nivå hos skuespillerne. Nå er de klare for premiere på Kvaløysletta skole i morgen klokken 18.00. 

pluss

Jenny Hansen, Anna Schrader og Marja Lydersen er instruktørene som har guidet skuespillerne gjennom øvingene, og deltatt i manusskrivingen. I morgen er de klare for premiere, og forteller at publikum kan forvente seg en revy med flere dagsaktuelle temaer.