Utekontakten får 800.000 kroner mer – hvis Sp, V og KrF får viljen sin

I forrige uke ble det klart at Høyre ønsker å styrke Utekontakten slik at de får tilbake en stilling de mistet. Nå følger V, KrF og Sp etter – og høyner med ytterligere 100.000 kroner.

LA FREM BUDSJETT: Marlene Bråthen (Sp), Morten Skandfer (V) og Helga Marie Bjerke (KrF) la tirsdag fram sitt alternative budsjett. Der vil de øke ressursene til Utekontakten med 800.000 kroner. FOTO: ESKILD JOHANSEN 

pluss

I 2014 ble Utekontakten rammet av budsjettkutt, og mistet en fulltidsstilling. Siden den gang har de kun vært syv ansatte, noe som betyr ekstra press og arbeid på dem som er igjen. Hver dag er Utekontakten i kontakt med ungdom som sliter, og hver dag møter de barn og unge i sentrum som av ulike årsaker ikke har et hjem å gå til.