Frp: – Ikke noen bombe at E8 ikke ligger inne i statsbudsjettet

Høyre og Frp lover at det jobbes for fullt med E8 gjennom Ramfjord, selv om statsbudsjettet ikke ga noen friske midler.

LOVER E8: Selv om det ikke var nye penger i statsbudsjettet, lover Kent Gudmundsen (H), Bjørn-Gunnar Jørgensen (Frp) at ny E8 er på vei til Tromsø. Her sammen med Morten Skandfer (V).   Foto: Christer Pedersen

pluss

– Det står ingenting om E8 i statsbudsjettet. Det er ikke noen bombe at E8 ikke ligger inne, med tanke på at rapporten ble lagt fram i forrige uke, og at budsjettarbeidet har pågått over en lenge periode. Mitt mål er uten tvil å få på plass E8 i revidert stadsbudsjett, våren 2019. Jobben er vi godt i gang med, sa Bjørn-Gunnar Jørgensen (Frp) på statsbudsjettpressekonferansen, selv om han selv ikke har noen rolle på Stortinget eller i regjeringsapparatet.