Marens (15) flammende innlegg fikk Arbeiderpartiet til å vedta å bygge ny ungdomsskole på Kvaløya

AUF-medlem Maren Solli Aukland fikk Arbeiderpartiet med på et valgkampløfte om å bygge ny ungdomsskole på Kvaløya.

FIKK GJENNOMSLAG: Maren Sollie Aukland fra AUF fikk gjennomslag for at det skal bygges en ny ungdomsskole på Kvaløya. Foreldre, elever, og Kvaløya-beboere kan takke henne for at Ap går til valg på ny skole på Kvaløya. 

pluss

Men den nyvalgte ordførerkandidaten Gunnar Wilhelmsen aner ennå ikke hvor mye lovnadene kommer til å koste, eller hvordan han skal få råd til dyre investeringer i en allerede trang kommuneøkonomi. Wilhelmsen ble søndag valgt som toppkandidat for Arbeiderpartiet. Valget var som en ren formalitet å regne, ettersom ingen andre har varslet at de ville utfordre han etter han ble innstilt som toppkandidat av partiets nominasjonskomité tidligere i høst.