«Cable Car Pitching»:

Sendte håpefulle gründer-spirer rett ned Fjellheisen om ideene ikke var gode nok

Denne uken ble finalen av TV-serien «Cable Car Pitching» spilt inn på fjellheisen i Tromsø. De som ikke fikk formidlet ideen sin godt nok på vei opp i gondolen, ble sendt ned igjen i samme fart.

Dommere: Gründer for spillselskapet Playfish Kim Daniel Arthur, Ruth Norstrøm i DNB, Kahoot-gründer Johan Brand og næringslivsprofil Arne Hjeltnes var dommere ved verdens første «Cable Car Pitch». Konkurransen ble avholdt i Fjellheisen i Tromsø. Foto: produksjon 

pluss

Konseptet «elevator pitch» er et kjent begrep i gründermiljøet. I Tromsø er det opprettet en kreativ variant – «Cable Car Pitch». Det innebærer at deltakerne i konkurransen på vei opp fjellheisen skal «pitche», på godt norsk også kalt presentere, en gründeridé inn i et kamera.