«Bade-Karl» halverte vekta – doblet omsetningen i spabutikken

NordicSpas har fått en kjempeopptur etter at de flyttet butikken til Jekta. For daglig leder Karl Johan Brekmo (52) har det blitt en fin nedtur også.

2019: De siste to årene har daglig leder Karl Johan Brekmo og NordicSpas AS doblet omsetningen. Selv har han fått en enklere arbeidshverdag med halvering av vekta på samme tid. 

pluss

Foreløpig regnskap for fjoråret viser at Nordic Spas AS trolig ender med en omsetning på 8,6 millioner kroner, og med en bunnlinje på oppunder en million kroner. Det er en dobling av omsetningen fra 2016 og millionen bedre enn 2017. Den gode økningen har ført til at NordicSpas har fått diplom fra Jekta Storsenter som månedens beste bedrift i september, oktober og november, samt at de ble gasellebedrift i Dagens Næringslivs årlige kåring.