Tromsø-næringa krever fjerning av 350-kronersgrensa før julehandelen i år

Regjeringen vil fjerne 350-kronersgrensa på netthandel, men ikke før i 2020. Representanter fra næringa i Tromsø mener det er for lenge å vente.

NÆRINGSLIVSLUNJ: Tirsdag møtte statssekretær Daniel Bjarmann-Simonsen (H) representanter fra handelsnæringen til lunsj. På første rad sitter Trude Nilsen (fra høyre), leder i Næringsforeninga i Tromsø, Trude Ørpetvedt, leder for Tromsø Sentrum AS, Yngve Larsen i Mystore.no og Trude Lorentzen, daglig leder ved Bryggejentene. Alle foto: Lars Adrian Giske 

pluss

– Tåler vi en ny julehandel som i fjor? Å vente til 2020 er for lenge. Dette skulle vært gjort ved inngangen til 2019, sier senterleder ved Jekta Storsenter og fagrådsleder i Næringsforeninga i Tromsø, Laila Myrvang.