Hella kan holdes stengt hele 2019:

Terentieff (H) krever at Ap tar grep i Hella-saken, men Heitmann (Ap) vil ikke forhaste seg

Høyre ber kommunestyret sørge for at Hella friluftsområde står åpent for publikum fra påsken. Jarle Heitmann (Ap) svarer at administrasjonen må få tid til utrede ferdig før man setter i gang med noe som helst.

BEFARING PÅ HELLA: Tidlig i februar dro kommunen til nedstengte Hella for å skaffe seg en oversikt over hva som må gjøres i området før det kan åpnes igjen. Rapporten blir ikke klar før senere i år, men Vanja Terentieff (H) mener kommunestyret må sørge for en midlertidig drift av Hella allerede fra påske.  Foto: Ronald Johansen

pluss

I fjor ble kafédriften på Hella lagt ned av økonomiske årsaker og dermed står dørene stengt foran årets sesong. Kommunen jobber med en langsiktig plan for det populære friluftsområdet.