Mener Egon må ha egen inngangsdør for å få skjenke-ja på Jekta

Graffi Grill får servere alkohol i havneterminalen, men Egon får ikke gjøre det samme på Jekta. Ifølge Jarle Heitmann (Ap) handler forskjellsbehandlingen om plassering av inngangsdører.

SPILTE INN VIDEO: Etter formannskapsmøtet tirsdag gikk Jarle Heitmann (Ap) ned på havneterminalen og spilte inn en video for å vise at ettersom Graffi Grill har egen inngang så berøres ikke restauranten av de samme bestemmelsene i kommunens rusmiddelplan som nekter Egon skjenkebevilling på Jekta. Foto: Frank Lande 

pluss

I fjor vår søkte Egon Restauranter om skjenkebevilling til en planlagt restaurantåpning på Jekta. Formannskapet sa nei, men etter at Graffi Grill fikk tillatelse til å servere alkohol i den nye havneterminalen, bestemte Egon-ledelsen seg for å søke på nytt.