Dette kremmerhuset fra død vinkel bremset L/Ks opprykksfest

Vakkert overtidsmål sikret videre spenning i 4. divisjon.

TUIL 2 - Lyngen/Karnes live fra TUIL Arena

Eksklusiv

Det var duket for toppkamp i 4. divisjon da TUIL 2 tok i mot serieleder L/K på TUIL Arena mandag kveld. Og toppkampen ble akkurat like tett og spennende som toppkamper skal være.

TUIL 2 tok ledelsen både én og to ganger, men L/K svarte ved begge anledningene.

Det evnet de imidlertid ikke da George-Lewis I Maniraguha banket inn 3-2 nærmest fra død vinkel på overtid, etter at han utnyttet en kommunikasjonssvikt mellom L/K-keeper Jørgen Vik og forsvaret.

(Se kremmerhuset omtrent 1:47:00 ut i videoen)

LES OGSÅ: Dette er vårens lag i 4. divisjon - Spillere fra fem forskjellige lag er tatt med

– Det var surt

– Det var surt. Jeg syns vi gjør en veldig bra match, og vi følger kampplanen til punkt og prikke. Det føles ekstremt bittert nå, sier Jørgen Vik – som også er trener for laget som fortsatt leder serien. Men nå bare med tre poeng på Skarp – og én kamp mer spilt.

– Det er en kommunikasjonssvikt. I bunn og grunn er det min feil. Jeg tar den på min kappe, sier Vik om baklengsmålet som sørget for det bitre bortetapet.

LES OGSÅ: Krokengutt ble matchvinner for TUIL 2: - Ekstra deilig å score her

– Veldig deilig

Mer fornøyd var naturligvis TUIL 2-trener Ole Talberg, som kunne juble for seier mot lærer-og trenerkollegaen Vik.

– Veldig deilig å slå Lyngen/Karnes – det var vel fortjent. Det blir fint å komme tilbake på jobb og møte Jørgen igjen, smiler Talberg.

Han har latt seg imponere av mandagens matchvinner – som nylig har kommet fra TIL-akademiet.

– George-Lewis har scoret en god del mål, og har bidratt fint etter at han kom fra TIL. Det blir spennende å følge han videre, fastslår Ole Talberg.

PS! Magnus Mikkelsen og Håvard Lysvoll scoret TUIL 2s øvrige mål, mens Øyvind Garfjell og Christer Steinvik sto bak L/Ks utligninger.