Dette kremmerhuset fra død vinkel bremset L/Ks opprykksfest

Vakkert overtidsmål sikret videre spenning i 4. divisjon.

TUIL 2 - Lyngen/Karnes live fra TUIL Arena

Eksklusiv

Det var duket for toppkamp i 4. divisjon da TUIL 2 tok i mot serieleder L/K på TUIL Arena mandag kveld. Og toppkampen ble akkurat like tett og spennende som toppkamper skal være.

TUIL 2 tok ledelsen både én og to ganger, men L/K svarte ved begge anledningene.

Det evnet de imidlertid ikke da George-Lewis I Maniraguha banket inn 3-2 nærmest fra død vinkel på overtid, etter at han utnyttet en kommunikasjonssvikt mellom L/K-keeper Jørgen Vik og forsvaret.

(Se kremmerhuset omtrent 1:47:00 ut i videoen)

LES OGSÅ: Dette er vårens lag i 4. divisjon - Spillere fra fem forskjellige lag er tatt med

– Det var surt

– Det var surt. Jeg syns vi gjør en veldig bra match, og vi følger kampplanen til punkt og prikke. Det føles ekstremt bittert nå, sier Jørgen Vik – som også er trener for laget som fortsatt leder serien. Men nå bare med tre poeng på Skarp – og én kamp mer spilt.

– Det er en kommunikasjonssvikt. I bunn og grunn er det min feil. Jeg tar den på min kappe, sier Vik om baklengsmålet som sørget for det bitre bortetapet.

LES OGSÅ: Krokengutt ble matchvinner for TUIL 2: - Ekstra deilig å score her

– Veldig deilig

Mer fornøyd var naturligvis TUIL 2-trener Ole Talberg, som kunne juble for seier mot lærer-og trenerkollegaen Vik.

– Veldig deilig å slå Lyngen/Karnes – det var vel fortjent. Det blir fint å komme tilbake på jobb og møte Jørgen igjen, smiler Talberg.

Han har latt seg imponere av mandagens matchvinner – som nylig har kommet fra TIL-akademiet.

– George-Lewis har scoret en god del mål, og har bidratt fint etter at han kom fra TIL. Det blir spennende å følge han videre, fastslår Ole Talberg.

PS! Magnus Mikkelsen og Håvard Lysvoll scoret TUIL 2s øvrige mål, mens Øyvind Garfjell og Christer Steinvik sto bak L/Ks utligninger.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

Eksklusiv