Sa opp jobben for å følge hjertet – nå er han toppleder i Ikea

Daniel Hind (34) sa opp jobben i Tromsø for å flytte etter kjæresten til Malmö. Han var forberedt på å måtte jobbe i kassa på Ica, men landet i stedet en jobb i toppledelsen til den svenske møbelgiganten Ikea.

NY JOBB: Etter å ha vært arbeidsløs i to uker, ble Daniel Hind fra Tromsø tilbudt en jobb i toppledelsen til Ikea. Det var et tilbud han ikke kunne si nei til.  

Eksklusiv

I løpet av de siste 10 årene har Daniel Hind gjort kometkarriere innen markedsføring og kommunikasjon. I 2007 begynte han som trainee i oljeselskapet Shell, hvor han raskt steg i gradene. I 2014 tok han over som direktør for den norske markedsførings- og kommunikasjonsavdelingen i det internasjonale konsernet. Derfra gikk veien til finske St1, Sparebanken Nord-Norge og nå Ikea. Mandag tiltrådte han som global leder for implementering av selskapets nye markedsføringsstrategi.