Havarikommisjonen om flyvraket: – Det har vært et kraftig sammenstøt

Gikk motoren da flyet traff vannet? Var flyet komplett da det havarerte? Hvilken retning hadde flyet i sammenstøtet? Det er spørsmål havarikommisjonen leter etter svar på i vrakdelene som nå er bragt til overflaten.

Gjennom hele søndagen arbeidet havarikommisjonen, politiet i Svolvær og Seløy undervannsservice med å heve vrakrestene etter flyet som styrtet 11. februar  Foto: Kjell Ove Storvik

Eksklusiv

Gjennom hele søndagen arbeidet havarikommisjonen, politiet i Svolvær og Seløy undervannsservice med å heve vrakrestene etter flyet som styrtet 11. februar. Da da avsluttet arbeidet klokken 20 hadde de fått opp det meste av vraket, og havariinspektør Tor Nørstegård sier til iTromsø at det kun er mindre deler som gjenstår.