Ber Olavsvern Group om å ta sin del av ansvaret for trafikksikkerheten og miljøet på Ramfjordnesveien

Som beboer ved veien til Olavsvern mener Torbjørn Sjølstad at Olavsvern Group må ta sin del av ansvaret for trafikksikkerheten og miljøet. Nå ber han styreleder Gunnar Wilhelmsen følge opp egne lovnader.

GRUER SEG: Det skapte sterke reaksjoner fra innbyggerne langs Ramfjordnesveien da transport av asfalt fra denne mobile asfaltfabrikken startet i fjor. Torbjørn Sjølstad er en av dem som gruer seg til ny asfaltsesong til våren.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Det har lenge vært steile fronter mellom utviklingslag og naboer på den ene siden og virksomheten på Olavsvern på den andre, om belastningen fra tungtransporten på Ramfjordnesveien som følge av aktivitetene på den tidligere marinebasen.