Kraft & Kultur-direktøren i ny bok: – Vurderte å ta mitt eget liv

I et møte med visedirektør Kjell Ole Straumsnes i Troms Kraft skal Kraft & Kultur-direktør Boris Benulic erkjent de mørke tankene han bar på. – Jeg ble møtt av likegyldighet, hevder han i dag.

GIR UT BOK: Fredag gir tidligere direktør Boris Benulic i skandaleselskapet Kraft & Kultur ut bok. Han er blant annet dømt for grovt økonomisk utroskap som påførte datterselskapet til Troms Kraft et tap på rundt 1,7 milliarder kroner. Benulic hevder selv han er uskyldig. Foto: Suvad Mrkonjic, Aftonbladet 

Eksklusiv

De to møtes på et hotell i november 2011. Kun to dager tidligere har TK-ledelsen slått full alarm: Et milliardbeløp i regnskapet til det svenske datterselskapet Kraft & Kultur – som Benulic har ledet i 10 år – er ikke gjort rede for.