Familie på syv måtte evakueres fra Oldervik:

– Som forelder har du ikke bare deg selv å ta hensyn til, men også ansvaret for ungenes liv og helse

Familien på syv bor i det mest skredutsatte området i Oldervik. Søndag ettermiddag kunne de endelig vende hjem etter å ha vært evakuert i nesten fire døgn.

HJEMME IGJEN: Hanne Jung Eliassen (40), Emma Karoline Junge Hansen (18), Mina Fredrikke Junge Hansen (13), og Karl og Kornelius Junge Hansen (9) kom søndag ettermiddag endelig hjem til Moen i Oldervik etter å ha vært evakuert siden natt til torsdag. Foto: privat 

Eksklusiv

I 21 år har Hanne Jung Eliassen (40) bodd i Moen i Oldervik. Der bor hun sammen med samboeren Jan Ivar Hansen (47), og barna Joakim Nilsen (23), Emma Karoline Junge Hansen (18), Mina Fredrikke Junge Hansen (13) og tvillingsønnene Karl og Kornelius Junge Hansen (9).