Arbeidsulykke hos Sveis og monteringsservice havnet i retten:

Kollega fikk 2,6 tonn tung last over seg: - Jeg regnet med at det ikke var noe liv

Da en stabel med stålbjelker skulle stroppes fast på en semitrailer 7. august 2013, skjedde det som ikke skulle skje. En 45 år gammel mann ble liggende fastklemt under den tunge lasten.

I RETTEN: Gaute Andreassen er daglig leder i Sveis og monteringsservice. I retten sier han at bedriften ikke mener at de har skyld i ulykken, da de mener transportselskapet er ansvarlige. I bakgrunn aktor Trude Kvanli og forsvarer Bengt Høyer Pedersen. 

Eksklusiv

– Han lå under lasten og stroppet det på plass. Plutselig smalt det. Jeg fikk litt panikk. Jeg ropte flere ganger og han svarte ikke. Han rørte seg heller ikke. Jeg regnet med at det ikke var noe liv.