Årets russefeiring i Tromsø blir uten russeknuter knyttet til sex og fyll:

– Absolutt ingen russ synes det faktisk er en god idé å fjerne knutene

Når tromsørussen som de første i landet forbyr knuter som omhandler sex og fyll, er det til blandede reaksjoner.

Blanda følelser: Aslak Røstad Bjordal (18), Gard Trollskar (18), Maiken Bjerke (19), Tiril Kræmer Kufaas (18), Gaute Solbakk (18), Ine Pedersen (18) og Jesper Lind-Olsen (18) ved Tromsdalen VGS ser både fordeler og ulemper ved å fjerne russeknutene som omhandlet sex og alkohol. 

Eksklusiv

Torsdag kveld skrev iTromsø at sentralstyret til årets tromsøruss dropper russeknuter knyttet til sex og fyll. Da hadde ikke sentralstyret ennå varslet årets russ om tiltaket, som er det første av sitt slag i Norge. De fleste avgangselevene hørte om vedtaket via venner og familie.