Entreprenør tapte mursak i retten – må betale nesten en halv million

Muren som ble satt opp på Thorfinn Jakobsens eiendom begynte å helle mot veien bare måneder etter at den var fullført. Så ble han saksøkt av entreprenøren.

MUREN: Dette er den 46 meter lange muren i Breivangvegen som ikke er utført riktig og viser tegn på bevegelse. Bildene er gjengitt etter tillatelse fra Jakobsen, og er også benyttet i rapporten fra sakkyndige i firmaet Allertsen.no Takst og Rapporter. Bildene er tatt i juni 2017, et halvt år etter at muren var satt opp. FOTO: ALLERTSEN.NO, TAKST OG TILSTANDSRAPPORTER 

Eksklusiv

Høsten 2016 fikk entreprenør Roar Fagerhaug et oppdrag fra Thorfinn Jakobsen i Breivika: Han ønsket å få oppført en ny mur på eiendommen sin, da den gamle støttemuren mot veien var i for dårlig stand.