Ungdommene i Skulsfjord savnet noe å gjøre. Så da bestemte de seg for å lage en revy

Fredag er det premiere på «Borte i gokk-revyen». Den har ungdommene selv stelt i stand, da det ikke finnes noe annet tilbud til dem i den lille bygda.

PÅ BYGDA: Det er 25 minutter å kjøre til Tromsøya fra Skulsfjord som ligger på yttersida av Kvaløya. Når ungdommene var uten tilbud, ble de enige om å lage sin egen revy. Anja Pedersen (14), Ellinor Richardsen (16), Emilie Nylund Karlsen (13), Martin Hanssen Løvsal (17), Ylva Hanssen Løvsal (13), Anna Angelsen (15) og Edel Therese Pedersen (13). 

Eksklusiv

Det er ettermiddag og regn i Skulsfjord, den lille bygda med vel 120 innbyggere på yttersida av Kvaløya. Det tar rundt 25 minutter å kjøre til byen, og her finnes det verken skole, barnehage, butikk eller bensinstasjon. Men det finnes et bygdehus.