Ukens vin-anbefalinger:

Mer sommergodt

Her er noen deilige viner å nyte i den etterlengtede sommervarmen.
Eksklusiv

Blomster

Blomster 

 
  • Nr. 33173
  • Henri Bourgeois Petit Bourgeois Sauvignon (hvit)
  • Frankrike/Loire/2017/12,5 prosent
  • Kr. Kr. 149,90 (basis)
  • Terningkast: 6

Familien Bourgeois har holdt det gående i ti generasjoner fra sitt ståsted midt i Loiredalen. Her finner du et godt eksempel på hva lang erfaring i faget kan gi av resultat. Vi snakker om en Sauvignon Blanc-vin med et lagringspotensial på inntil tre år. Denne prisbelønte varianten er gulgrønn på farge. Blomster, mineraler, fruktsødme, noe grønt, sitrus og stikkelsbær gir en kompleks start. Smaken gir mer frukt samt deilig friskhet og fylde. Tørr med gode syrer. Noe mineralsk i finish. Alene eller til sjømat. God pris. Kan lagres noe.