Jens Ingvald Olsen (R) mener at bedriftsforsamlingen i Troms Kraft bør beholdes:

– Fullstendig skivebom av Morskogen

Bedriftsforsamlingen fikk mye kritikk etter Troms Kraft-granskningen. Jens Ingvald Olsen (R) mener at bedriftsforsamlingen sikrer de ansattes rettigheter i selskapet, og kaller utspillet fra Tor Arne Morskogen for skivebom.

VIL BEHOLDE BEDRIFTSFORSAMLINGEN: Jens Ingvald Olsen fra partiet Rødt, var vararepresentant for Tor Arne Morskogen i bedriftsforsamlingen i Troms Kraft da det ble besluttet å støtte det foreslåtte investeringen i kraftselskap i Nordland 24. juni 2010. Han stemte selv mot som eneste representant. Foto: Ronald Johansen 

Eksklusiv

– Morskogen bommer fullstendig ved å gi skylden for TK-fadesene til bedriftsforsamlingen. Det var styret og administrasjonen som ønsket å lånefinansiere kjøp av kraftselskaper i Nordland den gangen, og fikk med seg eierne. Det var styret som forsømte seg, så hvis denne saka skal brukes som eksempel er det vel at styret må fjernes, mener Jens Ingvald Olsen, som er gruppeleder for Rødt i Tromsø.