Overlege om Torill som fikk ny kreft etter 15 år som kreftfri: – Hun har vært skikkelig uheldig

Martin Maisenhölder er overlege ved kreftavdelingen på UNN, og har sett det meste. Men Torills sykdomshistorie sier han er svært uvanlig.

- UVANLIG: Overlege på kreftavdelingen ved UNN, Martin Maisenhölder, sier at det er uvanlig at man får brystkreft etter å ha vært frisk fra lymfekreft i flere år, og sier at Torill er den eneste pasienten med dette hendelsesforløpet i Tromsø i de senere år.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Mandag skrev iTromsø om Torill Williamsen (48) som nå har ligget på UNN, nylig kreftoperert etter at hun for noen uker siden fikk beskjed om at hun har fått brystkreft. Hvert år får rundt 3.500 norske kvinner denne diagnosen, og brystkreft er den hyppigste kreftformen hos kvinner i Norge. Men det som er spesielt med Torill er at hun har vært kreftsyk tidligere.