Politiet har dødsulykken i Grønnegata på video: Avdøde gikk på rødt lys

Da lastebilen fikk grønt lys i Fredrik Langes gate, begynte samtidig 85 år gamle Else Antonsen å gå ut i fotgjengerfeltet. Hun døde mest sannsynlig momentant da den traff henne.

DØDSULYKKE: Like før klokka 14.00 tirsdag 28. august ble Else Antonsen (85) påkjørt og drept av en lastebil, etter å ha blitt fastklemt under bilen i krysset Fredrik Langes gate/Grønnegata. Kvinnen ble bekreftet omkommet kort tid etter at nødetatene ankom stedet.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

– Vi har nå et klart bilde av hendelsesforløpet. Det stod en Nobina-buss i busslommen bak lastebilen, og vi har nå innhentet video-opptaket fra bussen. Den viser klart hva som skjedde da ulykken fant sted, sier førstebetjent ved krimvakta i politiet, Marit Sundstrøm, til iTromsø.