Kvinne (57) tiltalt for oppbevaring av fire kilo amfetamin – tatt da hun returnerte til Norge

Da Tromsø-kvinnen landet på norsk jord, ble hun pågrepet for en nesten tre år gammel forbrytelse. Nå sitter hun varetektsfengslet, da politiet frykter at hun igjen kan forlate landet før saken skal opp i retten.

BESLAGET: Slik ser amfetamin-beslaget ut som politiet tok hjemme hos kvinnen som var medsiktet i saken. Hovedmengden var over på 50 prosent i styrkegrad, noe som ifølge Jullum Jensen er markant høyere enn vanlig. Årsaken til at amfetaminet er misfarget er fordi det har blitt tilsatt andre stoffer.  Foto: POLITIET

Eksklusiv

9. mai skulle Tromsø-kvinnen (57) møte i Nord-Troms tingrett, tiltalt for grov narkotikakriminalitet etter at hun skal ha oppbevart fire kilo amfetamin og 425 gram hasj i desember 2015.