Måtte inn på teppet etter Templarheimen-kaoset:

– En forferdelig sak for alle

Administrasjonssjef Britt Elin Steinveg ble kalt inn på teppet hos Kontrollutvalget på tirsdag. Medlemmene hadde mange spørsmål, men Steinveg hadde få svar.

MANGE SPØRSMÅL, FÅ SVAR: Medlemmene i Kontrollutvalget hadde mange spørsmål til administrasjonssjef Britt Elin Steinveg om hva som foregår på Templarheimen i arbeidet med å flytte skistadion, men Steinveg hadde få svar. Foto: Frank Lande 

Eksklusiv

For to uker siden ble det kjent at flyttingen av skianlegget på Templarheimen får en langt større prislapp enn først antatt. Da kommunestyret i sin tid bevilget penger til flytteprosjektet, lå det an til at 37,5 millioner kroner skulle holde. Nå viser det seg at prisen på anlegget kan bli opp mot tre ganger dyrere, altså et sted mellom 80 og 100 millioner kroner.