Da politiet henla avløpsåpner-saken, visste de ikke at Arild (51) hadde ligget åtte dager i koma

Politiet mente at de ikke kunne bevise at Arild Karlsen var utsatt for betydelig skade – men så viste det seg at de ikke satt på alle opplysningene fra UNN.

SKJEDDE PÅ JOBB: De to mennene som var involvert i hendelsen jobbet begge på Coop Obs Bygg på Bjerkaker. Mannen i 20-årene som var siktet i saken jobber ikke lenger på butikken. Arild Karlsen (innfelt) lå i koma, og fortalte at legene hadde konstatert store skader i munnhulen, svelget og i lungene etter uhellet.  Foto: RONALD JOHANSEN/JOHN STRANDMO

Eksklusiv

I begynnelsen av august henla politiet den såkalte «avløpsåpner-saken» fra Coop Obs Bygg på Bjerkaker i vinter. 15. februar i år fikk Arild Karlsen (51) ved et uhell i seg avløpsåpner-middelet Mudin, etter at en kollega på Coop Obs hadde helt den etsende væsken på en Red Bull-flaske.