Strides om badstubygging i fjæra: – Her kan hvem som helst gå

Badstua på eiendommen til Frank Øynes skaper strid. Noen mener det er privatisering av fjæra. Selv mener han å ha sitt på det tørre, og har ingenting imot at folk går langs sjøen på eiendommen.

FIKK BYGGESTOPP: I september fikk Frank Øynes stoppordre på bygging av badstu og bod på eiendommen, nå er han spent på om han får lov til å fullføre den. Uansett utfall av byggesaken er det fullt lovlig å gå på den 1,5 meter brede stien han har anlagt på eiendommen langs sjøen. 

Eksklusiv

Frank Øynes trodde alt var i sin skjønneste orden da han i august startet byggingen av badstua og boden på eiendommen sin på Kvaløyveien. Så kom stoppordren fra kommunen i september. Nå vet han ikke om han får fyrt opp den vedfyrte badstua til jul, som planlagt.