Hjort (H) åpner for storkoalisjon mellom Høyre, sentrum og Ap etter Frps bompengeultimatum: – Jeg ser ingen grunnlag for dialog med Frp

Jens Johan Hjort (H) finner seg ikke i Frps bompengeultimatum. – Hvis de tror jeg er villig til å selge sjela mi, tar de skammelig feil, tordner Hjort.

SVARER PÅ TILTALE: Høyres ordførerkandidat Jens Johan Hjort, sier han ikke finner seg i å bli utsatt for politiske trusler. Han vil heller vrake samarbeidet med Frp, enn å gå med på deres bompengeultimatum. 

Eksklusiv

Mandag gikk leder i Tromsø Frp, og partiets ordførerkandidat, Bjørn-Gunnar Jørgensen, ut i iTromsø og lanserte et ultimatum til sin mangeårige samarbeidspartner: Enten vraker Høyre bompenger og byvekstavtalen med staten, eller så kommer ikke Frp til å støtte en borgerlig ordfører, selv om de borgerlige partiene vinner valget. Konsekvensen kan bli at Arbeiderpartiets Gunnar Wilhelmsen (Ap) blir ordfører, selv om han taper valget.