Derfor trekker han seg:

Hjort etter sjokk-exiten: – Jeg angrer på at jeg stilte

Fredag ettermiddag annonserte Jens Johan Hjort at han trekker seg som ordførerkandidat. Nå forteller han hvorfor til iTromsø.

TREKKER SEG: Jens Johan Hjort trekker seg som ordførerkandidat for Tromsø Høyre. 

Eksklusiv

– Grunnen til at jeg trekker meg er todelt. De har sammenheng med hverandre. Jeg har etter nominasjonsmøtet, hvor jeg ikke fikk tillit fra hele partiet, og den etterfølgende saken rundt bompengeultimatumet til Bjørn-Gunnar Jørgensen innsett at det er en relativt stor fraksjon i partiet som jeg aldri kommer til å kunne være lagleder for. De vil ikke betrakte meg som deres ordførerkandidat. Og det kan de ha gode grunner for. Jeg er grunnleggende opptatt av at Høyre trenger en lagleder fram mot valget.