Ann-Sissel fra Nordreisa fikk parkinsons som 53-åring. Nå må hun lære seg å gi slipp på det livet hun levde før

– Jeg tenkte aldri på at jeg kunne springe, gå på ski, at jeg hadde en sterk kropp som fungerte. Dette er noe alle bør tenke over, å sette mer pris på det man har.

POSITIV: Ann Sissel Bjørklid fikk Parkinsons som 53-åring: – Det hender nok at jeg tenker at det ikke er så nøye når jeg går og legger meg, fordi jeg ikke har noe å stå opp til, som krever meg. Men så tenker jeg at det er en farlig vei å gå. Hvis man setter seg ned og tenker på hvor betydningsløs man er, så blir det ganske negativt.  Foto: Isabell Haug

Eksklusiv

Skiturer i fjellet. Både korte og lange. Over vinterkledde fjell, med snø som den fineste pudder. Frosne og røde kinn, som sakte tiner opp og blir varme av årets første solstråler. Det beste Ann-Sissel vet. Hvordan hadde du reagert dersom du mistet muligheten til å gjøre det du elsker?