Se folkets dom i fersk meningsmåling:

Fortsatt flertall på venstresiden

En meningsmåling utført for iTromsø denne uka gir Ap, SV og Rødt fortsatt flertall i kommunestyret. Med 23 mandater kan Gunnar Wilhelmsen, Bendik Hugstmyr Woie og Pål Julius Skogholt styre Tromsø i fire nye år.

tre NYE FJES: Alle de tre styringspartiene har fått nye fjes som skal fronte valgkampen fram mot høsten. Her er de tre samla på rådhuset etter at de har fått se meningsmålingen utført for iTromsø som gir dem fortsatt flertall hvis det var valg i dag. Fra venstre: Gunnar Wilhelmsen (Ap), Pål Julius Skogholt og Bendik Hugstmyr Woie (Rødt). 

Eksklusiv

Ifølge valgmålingen gjennomført av Norfakta, ville de styrende partiene Arbeiderpartiet, SV og Rødt beholdt makta i kommunestyret i Tromsø dersom det var valg i dag.