«Sentrumsdøden»:

– Alle som driver butikk i sentrum sliter

I 28 år har Gautes Interiør vært en del av Storgata. Snart legges driften ned, og føyer seg inn i rekken av stengte butikker i sentrum. Innehaveren mener manglende parkering og turisme er blant grunnene til at folk unngår bygatene når de skal handle.

LEGGER NED: Etter 28 år legger Gautes Interiør i Storgata ned driften. – Vi holder åpent ut februar, men går vi tom for varer så stenger vi tidligere, sier Charles Jørgensen, en av eierne av møbelforretningen. Foto: Trond Karlstrøm 

Eksklusiv

Flere sentrumsbutikker la ned i 2018, blant andre PM, Hennes & Mauritz, No. 66 og Nye Arctic Metervare. Før nyttår ble det kjent at også Gautes Interiør skal legge ned etter 28 år i sentrum. Torgcentret Parfymeri annonserte 6. januar at de legger ned etter 112 år.