Workinn-brødrene oppdaget nytt tyveri av GPS-utstyr på gravemaskin

Nå er det også meldt inn et sjette tyveri av GPS-utstyr, og denne gangen fra verftstomta. – De er samme metode alle stedene, og de har gått etter det samme utstyret. De har visste hva de har gjort.

ET SJETTE TYVERI: Det var Simen Workinn (til venstre) som oppdaget det sjette tyveriet av GPS-utstyr fra gravemaskiner i Tromsø søndag. To av tyveriene skjedde på her på anleggsområdet til det nye bygget til Posten Bring i Breivika, der flere av deres maskiner sto parkert. 

Eksklusiv

Det sier prosjektleder Simen Workinn i entreprenørselskapet Thor og Bjørnar Workinn AS. Søndag oppdaget han tyveri i to av deres gravemaskiner som står i Breivika, der de bygger nye terminal for Posten Bring. Også entreprenør Roald Madsen AS meldte om tre innbrudd i deres maskiner, der GPS-utstyr til godt over én million var stjålet.