Bydrift skal orientere politikerne om snørydding:

Rødt-politiker bekymret for folks sikkerhet

Jens Ingvald Olsen (Rødt) har bedt Bydrift orientere Formannskapet om arbeidet med snørydding tirsdag morgen. Han vil vite om Bydrift har kontroll på situasjonen, eller om det kreves ekstraordinære tiltak for å sikre trygg ferdsel i trafikken.

ELEVER MÅTTE UT I VEIBANEN: Tirsdag morgen så Jens Ingvald Olsen (Rødt) skoleelever som måtte ut i veibanen for å komme seg til skolen fordi det ikke var brøyta på fortauet.  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

Eksklusiv

Jens Ingvald Olsen (Rødt) har bedt Bydrift orientere Formannskapet om arbeidet med snørydding tirsdag morgen. Han vil vite om Bydrift har kontroll på situasjonen, eller om det kreves ekstraordinære tiltak for å sikre trygg ferdsel i trafikken.