Slik skal Gunnar Wilhelmsen berge Alfheim svømmehall

På Alfheim svømmehall lærte Aps ordførerkandidat Gunnar Wilhelmsen å ta sine første svømmetak som barn, nå har han en plan for hvordan fremtidens barn også kan svømme her.

SAMMEN FOR ALFHEIM: Arbeidspartiets ordførerkandidat Gunnar Wilhelmsen (til høyre) garanterer at Alfheim bevares som svømmehall dersom Ap vinner valget. Ap-politiker Tone Myklevoll (fra venstre), daglig leder Gunnar Alskog i KPMG Nord-Norge og styremedlem Kjeld Nash i Gyllenborg og Prestvannet bydelsråd støtter initiativet om fortsatt drift av svømmehallen. 

Eksklusiv

Dersom svømmehallen skal ha et liv etter at Tromsøbadet har åpnet, må andre enn kommunen inn i bildet, mener Wilhelmsen. Han har sondert interessen blant byens entreprenører, og mener det er mulig å få til et samarbeid som også kan involvere turist- og hotellnæringen.