Haakon (23) viderefører en nesten 100 år lang historie i disse lokalene

Haakon Bredrup Jr. har bestandig drømt om å drive sin egen interiørbutikk. Nå blir drømmen til virkelighet i Gautes interiør tidligere lokaler i Storgata 82.

FORTSETTER MED MØBLER: I nesten 100 år har det vært møbelbutikk i Overvaags lokaler i Storgata 82. Harald Overvaag, gårdeier, er glad for at Haakon Bredrup Jr. nå viderefører historien.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

iTromsø skrev 28. desember at Gautes Interiør legger ned driften etter 28 år som møbelforhandler. Bakgrunnen for nedleggelsen er at innehaverne Gaute Berg og Charles Jørgensen har besluttet å pensjonere seg. Fredag kunne Haakon Bredrup jr. fortelle at han tar over hele lokalet og starter sin egen møbelbutikk i de samme lokalene under navnet «Hos Haakon».