Ramona Lind mener ministeren holder folket for narr etter E8-ulykken: – Kom til Nord-Norge, møt oss og se veiene vi kjører på

Moren til trafikkskadde Charlie (22) mener veiene ikke har blitt tryggere, og etterlyser tiltak fra samferdselsministeren. – Jeg forstår ikke at Dale tør å holde på slik, at han ikke gjør noe før flere liv går tapt, sier hun.

VIL HA DALE TIL NORD-NORGE: Ramona Lind mener ministeren må komme til Nord-Norge og se veiforholdene selv, slik at han vil bidra til endringer. 

Eksklusiv

– Det som var en ung lovende jusstudent har endret seg til en fremtid hvor alt er svært usikkert. Charlie sa bestandig at vi saksøker for lite i Norge, for uten søksmål blir det heller ingen endringer. Jeg har et håp om at han skal våkne og bidra til endringer en dag. For her trengs det virkelig endring.