Tre uker før E8-ulykken stemte Dale ned Stortingsforslag som kan stoppe alle utenlandske vogntog

– Samferdselsministeren er tydelig en mann som enten er livredd EU eller ikke vet hva han snakker om.

SVARER IKKE: Jon Georg Dale (Frp) sendte onsdag kveld en e-post til iTromsø der han blant annet skrev at han ikke kan peke på et tiltak som vil løse utfordringene. iTromsø har hele uka bedt om et intervju med statsråden uten det har lyktes. FOTO: BERIT ROALD / NTB scanpix  Foto: Roald, Berit

Eksklusiv

– Ramona Lind har helt rett, samferdselsministeren lurer folk med meningsløse tiltak i kampen mot vogntogkaoset. Det er ikke tryggere på veiene selv om man har skjerpet kontrollene, og selv om veivesenet gjør en veldig god jobb på grenseovergangene, så er ikke det nok. Vi må stoppe alle vogntogene, og ikke bare for å kontrollere dekk og kjetting, men de må sjekkes for alt.