Høyre-Bøe om årsregnskapet: – Kan ikke fortsette å bruke av sparepengene til å dekke underskudd

Administrasjonssjef Britt Elin Steinveg leverte et regnskap i balanse for 2018, men dekker opp det negative driftsresultatet på 99,4 millioner med penger fra disposisjonsfondet. – Slik kan det ikke fortsette, mener Erlend Svardal Bøe (H).

KRITISKE TIL «SMINKET» ÅRSREGNSKAP: Anna Amdal Fyhn (H) og Erlend Svardal Bøe (H) er kritiske til de styrende partiene som sier de har full kontroll på økonomien selv om det hentes midler fra disposisjonsfondet for å pynte på et negativt driftsresultat. 

Eksklusiv

Administrasjonssjefens frist for å legge fram driftsresultatet er 15. februar. I siste liten sto Britt Elin Steinveg klar ved lerretet i formannskapssalen på rådhuset på fredag, mens stabssjef for økonomi og utvikling, Oddgeir Albertsen, styrte presentasjonen fra PC-en.