Trine fikk nok et nei fra kommunen: – Jeg er kjempeskuffet

Samme dag som den politiske ledelsen i kommunen støttet Trine Hilbertsens planer om å utvide turistanlegget på Larseng, ga den administrative ledelsen tommelen ned til de samme planene.

SKUFFET: Trine Hilbertsen ble lovet støtte fra kommunens politiske ledelse, men det hjalp lite. Tirsdag sa administrasjonen nei til Hilbertsens planer om å utvide reiselivsbedriften Larseng Kystferie. Alle foto: Christer Pedersen 

Eksklusiv

Trine Hilbertsen og Larsen Kystferie har det siste året gått svangre med planer om å utvide virksomheten. De ønsker å rive et gammelt fjøs på tomta for å bygge et overnattings- og konferansetilbud, og ønsker å bygge et redskapshus der bedriften kan lagre motorer til båtene, annet dyrt utstyr og ha oppstillingsplasser under tak for utleiebåter.