Fikk ingen avklaring om Veterinærinstitutt-kuttene

Opposisjonspolitikerne sto i kø i Stortinget for å spørre landbruksministeren om kuttene til Veterinærinstituttets regionkontor, uten å bli fornøyd med noen av svarene.

UVISS SKJEBNE: Hva som skjer med Veterinærinstituttets tromsøavdeling er fortsatt i det blå. Her er stortingsrepresentantene fra Ap, Cecilie Myrseth (nr. tre fra venstre) og Martin Henriksen på besøk sist mandag. Foto: Kjetil Vik 

Eksklusiv

– Jeg tror landbruksministeren har gode intensjoner, men jeg lar meg provosere av svarene som hun gir til ulike representanter her i dag. Det er vanskelig å forstå hvordan man kan si at man skal bevare kompetansen ute i regionene når de folkene som har kompetanse i dag faktisk har fått oppsigelsesvarsel og må slutte, sa stortingsrepresentant Martin Henriksen (Ap) til landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) i Stortingets muntlige spørretime onsdag.