Brannen i Mellomvegen

Daniel Tesfay og familien har fått ny bolig etter brannen: – Vi er veldig takknemlige

Etter brannen i Mellomvegen sa Daniel Tesfay at han ikke turte å ta med seg kona og barna tilbake dit. Nå har de fått nøklene til en splitter ny leilighet i Strandvegen.

NY START I UMØBLERT LEILIGHET: Mandag våkna Daniel Tesfay, kona Selemait og døtrene Delida (9, på skolen da bildet ble tatt) og Desila (1) opp i deres nye bolig. De mangler møbler og hvitevarer, bruker balkongen som kjøleskap og sover på oppblåsbare madrasser, men de er fornøyde med å ha fått en ny start. 

Eksklusiv

Brannen i Mellomvegen 8 forrige mandag har snudd livene til de 14 beboerne på hodet. Daniel Tesfay og kona Selemait Gebre er blitt flytta rundt fra hotell til campinghytte med sine to barn før de søndag flytta inn i deres nye hjem.