Polsk transportør om de utenlandske trailerne på norske veier: – Det er ville tilstander

Michal Rybinskis selskap frakter fisk fra Nord-Norge til Europa. Til iTromsø sier han at han synes det er ille å se hvordan noen utenlandske sjåfører oppfører seg på norske vinterveier.

EIER TRANSPORTSELSKAP: Michal Rybinski driver et transportselskap i Polen, og hans vogntog er ofte på nordnorske veier, fullastet med fisk. Han mener useriøse selskap ødelegger for andre i bransjen. FOTO: PRIVAT 

Eksklusiv

– Vi har jo alle lest om den unge gutten som ble livstruende skadet i møte med den litauiske traileren like ved Tromsø nå i januar. Jeg kjenner til selskapet, og det er noe vi i bransjen her nede snakker mye om. Det er ikke bra. Dessverre er det generelt for mange utenlandske sjåfører som kjører på vinterføre uten å ha riktig utstyr eller er godt nok forberedt. Det ødelegger for de seriøse i bransjen.