Turister tar seg inn i private hager og legger igjen avføring – nå ber lokalbefolkningen i Ersfjordbotn om hjelp

«Alle» vil ta bilder av Ersfjorden, men det lille tettstedet mangler både toalett og parkeringsplasser til alle de tilreisende.

bruker hagen som sti: Langs fremsiden av huset til Margrete Larsen hadde turister tråkket opp egen sti forbi i helgen. Larsen skjønner ikke hvorfor folk ikke oppfatter at hagen deres er privat, og har måtte lage et improvisert gjerde fram til sommeren kommer og de får satt opp et skikkelig ett. 

Eksklusiv

Turister strømmer til byen som aldri før. Tromsø som reiselivsdestinasjon har opplevd en vekst på 8,1 prosent hvert år siden 2010. Mens næringslivet jubler over nye arbeidsplasser og penger lagt igjen i regionen, opplever de som bor i utkant-Tromsø utfordringer.