Bjørnar Moxnes (R) tok opp saken om Charlie Dan Lind på Stortinget:

Vil ha døgnkontinuerlig kontroll og gi bøter på en halv million kroner

– Det er forferdelig at Lind må oppleve det her, og flere kommer til å oppleve det samme hvis ikke regjeringen gjør noe med det, sier Bjørnar Moxnes som tok opp saken om Charlie i Stortingets spørretime.

VIL HA BØTER SOM SVIR: Rødt og Bjørnar Moxnes foreslår at det gis bøter opp mot en halv million kroner hvis utenlandske trailersjåfører passerer grensa uten å være ordentlig skodd etter forholdene eller ha andre feil ved kjøretøyet. 

Eksklusiv

Under Stortingets spørretime onsdag gikk Rødt-leder Bjørnar Moxnes på talerstolen og snakket om Ramona Lind og hennes kamp for å få farlige vogntog bort fra norske veier. Moxnes hadde lest om tirsdagens rettssak i Tromsø der Lind vitnet mot trailersjåføren som krasjet med sønnen hennes, Charlie Dan Lind (22), 7. januar på E8.