Nitty Gritty får åpne – om de skrur ned musikken og stenger tidligere

Kommunen gir utestedet Nitty Gritty midlertidig brukstillatelse mot at de stopper serveringen før klokka 23.00 og at lydnivået ikke er for høyt. Samtidig stiller kommunen spørsmål ved lydskillet mellom første og andre etasje.

KAN ÅPNE: Styreleder Pål Eilertsen (til venstre) i restauranten Nitty Gritty og restaurantinnreder Peter Westh Hammer i november da de måtte ha Arbeidstilsynets godkjenning før de kunne åpne dørene til den nye restauranten ved Verdensteatret. Nå har det dukket opp flere problemer.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

I mai i fjor startet oppussingen av første etasje i Storgata 93A, hvor Tromsø Bokhandel tidligere holdt til. Bapp Eiendom AS, som består av ildsjelene bak Casa Inferno, ville skape en intim bar og restaurant nord i Storgata.