Fylkesnes valgt til nestleder i SV

– Vi må bygge oss ut av klimakrisen

Lørdag ble tromsøværing Torgeir Knag Fylkesnes valgt som nestleder i SV. Nå starter arbeidet med å finne veien gjennom klimakrisen og til samfunnet som venter på andre siden av det grønne skiftet.

GRØNN INDUSTRI: Torgeir Knag Fylkesnes mener at hvis Norge skal erstatte 200.000 arbeidsplasser i petroleumsnæringen så må det legges en nasjonal plan for å bygge opp en alternativ grønn industri.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Vi utfordrer alle partier.

Torgeir Knag Fylkesnes
Eksklusiv

Siden Snorre Valen trakk seg som nestleder i fjor høst har Torgeir Knag Fylkesnes (43) og Kari Elisabeth Kaski (31) kjempet om det ledige nestledervervet. Under SVs landsmøte på lørdag ble Fylkesnes først innstilt som ny nestleder av valgkomiteen med 4 mot 3 stemmer, før han lørdag kveld også fikk flest stemmer fra de 209 stemmeberettigede på landsmøtet: 108 stemte på Fylkesnes, 100 på Kaski og én stemte blankt.