Trond Graff forteller for første gang om hvordan han ble et stort popidol: – Vi har en linoleumshandler å takke for Pussycats-suksessen

Et lån på 1.500 kroner fra Jørgen Berntsen (1923-2013) gjorde at Trond Graff kunne kjøpe varebilen til kolonialhandler Kanck. Litt senere satte Graff, Sverre Kjelsberg, Ottar Aasegg og Friedel Brandt kursen mot Stockholm.

Fortalte om lån: Trond Graff erkjenner at det var pappaen til Erik Berntsen (til venstre) som gjorde at Pussycats-eventyret ble virkelig. Han bidro med et lån til guttene.   Foto: JOHN STRANDMO

Eksklusiv

En kameratgjeng fra Tromsø møtte nylig – og helt tilfeldig – Trond Graff og kona Berit Stormoen Graff på en kaffebar i Arguineguín på Gran Canaria. I gjengen er også Erik Berntsen – sønn av avdøde Jørgen Berntsen som i sin tid hadde linoleumsutsalg i Strandgata.