Manneklubben «Kaffebordet» om «Gutteklubben Kuken»: – De når oss ikke til pungen

Onsdag er det 30 år siden Hotel With åpnet dørene i Tromsø. Direktør Inger- Helén Hjemvolls første oppdrag da hun tok jobben i 2005 var å få flyttet manneklubbens faste møteplass til sitt hotell.

MANNEKLUBBEN «KAFFEBORDET»: Hver formiddag har 18 menn i alderen 60–82 stående invitasjon om å møtes i frokostsalen på Hotel With for å drikke kaffe. Tirsdag ble de 13 personer rundt kaffebordet. Fra venstre: Bjørn Arne Johannessen, Edmund Kristoffersen, Knut Helsingeng og Arnulf Hartviksen. Deretter bak fra venstre: Knut Smistad, Hans Tore Bjerkaas, Kjell Kræmer, Jonny Hansen, John Strandmo, Tor Zachariassen, Arthur Arntzen, Markus Sørensen og Karl Arvid Román.  Foto: Håkon Steinmo

Eksklusiv

Frokosten er så vidt rydda bort før en gjeng eldre menn strømmer inn i salen og samler seg rundt et bord. De eldste har faste plasser, mens de yngre medlemmene må sette seg der hvor det er ledig.